Petitchef

Cannelloni

Felul principal
6 porții
60 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg carne de porc tocata

1 cutie cannelloni

2-3 cepe

suc de rosii

1 pic de cimbru (dupa gust)

3 oua

400 ml smantana

1 cana lapte

cascaval ras

Preparare

  • Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei incins.
    Se adauga carnea tocata si se mai pune din cand in cand putina apa, pana cand carnea este facuta.
    Se adauga si sucul de rosii, si se mai lasa 15-20 minute la foc mic.
  • In acest timp, se ia un vas de yena sau o tava, si se pune in ea putina smantana, sau sos bechamel.
    Cannelloni se umplu cu carnea si se aseaza in vas.
  • Dupa ce au fost asezati, se face un amestec de smantana, oua, lapte si cascaval ras, se pune peste cannlloni in tava si se da la cuptor cca 1 ora.

Poze

Cannelloni, poza 1Cannelloni, poza 2Cannelloni, poza 3Cannelloni, poza 4Cannelloni, poza 5Cannelloni, poza 6Cannelloni, poza 7Cannelloni, poza 8Cannelloni, poza 9Cannelloni, poza 10Cannelloni, poza 11


Comentarii:

21/11/2012

Cred ca este f buna dar mi-ar placea mai condimentata

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cannelloni cu carne de pasare
Cannelloni cu carne de pasare
6 porții
1h20m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Cannelloni alla bolognese
Cannelloni alla bolognese
4 porții
2h30m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta
Cannelloni deliciosi cu spanac si ricotta
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu ton si rosii
Quiche cu ton si rosii
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: