Petitchef

Carnati cu sos de tomate

Felul principal
4 porții
10 min
5 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

4 porții
- 700 g carnati proaspeti

- 1/2 ardei rosu

- 1/2 ardei verde

- 1/2 ceapa

- 1/2 praz

- 500 g pasta de tomate

- sare, piper, patrunjel

Preparare

Etapa 1

Se frig carnatii si se lasa sa se scurga de ulei.
Ceapa, ardeiul si prazul taiate marunt se prajesc in putin ulei la foc mic.

Etapa 2

Se adauga pasta de tomate, sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba cateva minute. Se pune sosul peste carnati si se mai lasa 5 minute pe foc.




Comentarii:

17/04/2015

O reteta practica gustoasa si rapida

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: