Carnati cu sos de tomate

(3.33/5 - 3 voturi)
1 comentariu

Ingrediente

- 700 g carnati proaspeti
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ceapa
- 1/2 praz
- 500 g pasta de tomate
- sare, piper, patrunjel

Preparare

Etapa 1

Se frig carnatii si se lasa sa se scurga de ulei.
Ceapa, ardeiul si prazul taiate marunt se prajesc in putin ulei la foc mic.

Etapa 2

Se adauga pasta de tomate, sare, piper si patrunjel si se lasa sa fiarba cateva minute. Se pune sosul peste carnati si se mai lasa 5 minute pe foc.

Rețete inrudite


Întrebări:







Comentarii:

17/04/2015

O reteta practica gustoasa si rapida

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Video sugerat

Carnati cu vin alb




Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale