Petitchef

Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
  • Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline
  • Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline, poza 2
  • (4.50/5 - 4 voturi)
  • 4
Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 cartofi mari

100 g branza de vaci

1 ceapa verde

1-2 rosii uscate in ulei

10 masline taiate marunt

3 linguri smantana

40 g unt

rosii

castravete

Preparare

  • Cartofii se spala, se usuca si se infasoara in folie de aluminiu data cu unt.
  • Se inchide folia si se coc in cuptor timp de 1 ora. Intre timp se face umplutura.
  • Se aamesteca branza cu smantana, ceapa verde tocata, rosiile uscate tocate cubulete sau julien, maslinele maruntite si patrunjel tocat.
  • Puteti adauga orice va place. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si menta .
  • Cand cartofi copti se scot din cuptor, se mai lasa 3-4 minute sa se odihnesca. apoi se scot din folie.
  • Se taie un capacel, se scoate putin din miez, cat sa putem aseza compozitia de branza.
  • Se mananca calzi cu rosii si castraveti.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: