Petitchef

Cartofi copti cu branza, rosii uscate si masline

Sara_MikeSara_Mike mai multe rețete
(4.00/5 - 2 voturi)
Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

4 porții
- 4 cartofi mari

- 100 g branza de vaci

- 1 ceapa verde

- 1-2 rosii uscate in ulei

- 10 masline taiate marunt

- 3 linguri smantana

- 40 g unt

- rosii

- castravete

Preparare

Etapa 1

Cartofii se spala, se usuca si se infasoara in folie de aluminiu data cu unt.

Etapa 2

Se inchide folia si se coc in cuptor timp de 1 ora. Intre timp se face umplutura.

Etapa 3

Se aamesteca branza cu smantana, ceapa verde tocata, rosiile uscate tocate cubulete sau julien, maslinele maruntite si patrunjel tocat.

Etapa 4

Puteti adauga orice va place. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si menta .

Etapa 5

Cand cartofi copti se scot din cuptor, se mai lasa 3-4 minute sa se odihnesca. apoi se scot din folie.

Etapa 6

Se taie un capacel, se scoate putin din miez, cat sa putem aseza compozitia de branza.

Etapa 7

Se mananca calzi cu rosii si castraveti.






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: