Petitchef

Cartofi cu smantana

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata cartofii, se taie felii, se pun la fiert cu sare si apa ca sa le cuprinda. Cand sunt fierti se scurge apa si se toarna peste ei 1-2 cesti de smantana, o lingura de unt si putin verdeata tocata marunt. Se lasa sa dea in clocot si se servesc.
  • Se taie cartofii, se prajesc acoperiti cu unt si verdeata. Se lasa sa mai stea putin si se servesc cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

31/08/2013

Excelent!

(0) (0) Abuz
28/08/2013

Foare buni si arata bine :) pofta buna :)

(0) (0) Abuz
23/07/2011

Foarte bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi cu smantana
Cartofi cu smantana
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi cu ciuperci si smantana
Cartofi cu ciuperci si smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cartofi la tava cu muschi si smantana
Cartofi la tava cu muschi si smantana
2 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu somon
Cartofi umpluti cu somon
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Sosul cu smantana Sosul cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Ganache sau combinatia perfecta a ciocolatei cu smantana Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei