Se fierb cartofii cu putina sare(atentie sa nu se sfarame) si se taie rondele. Se unge o tava adanca cu unt si se aseaza in straturi, un strat de cartofi, unul de smantana, unul de oua fierte.
Stratul de sus trebuie sa fie de cartofi pe care se toarna smintina si cascaval ras deasupra. Se presara putina sare si piper pe fiecare strat.Se da la cuptor aprox. 30 de minute sau pana ce se rumenesc.
Am mincat-o din copilarie si la mama acasa.Eu , o pregatesc de cel putin 60 de ani. Fetelor este ffff buna merita incercata si merge cu salata de sezon.YUMMY,YUMMY.
Comentarii (109):
O mananc de aproape 60 de ani in fiecare saptamana.
O reteta excelenta . Imi aduce aminte de retetele bunicutelor mele . Ce bune si super erau . La fel este si aceasta . Super !
Este bunisoara la gust..!
Foarte bun.
Simplu, bun, si la indemana!
Foarte gustos ,merita incercat
Genial
Super
Formidabila♥♥♥
Am mincat-o din copilarie si la mama acasa.Eu , o pregatesc de cel putin 60 de ani. Fetelor este ffff buna merita incercata si merge cu salata de sezon.YUMMY,YUMMY.