Petitchef

Ceafa de porc cu carnati la gratar

Felul principal
2 porții
10 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
ceafa de porc

carnati gratar

sare


ulei

Preparare

  • Ceafa de porc pregatit cu 2 zile inainte si lasat la macerat. presarat cu sare, cimbru si ulei pus toata intr-un catron acoperita la frigider.
  • Dupa 2 zile fript pe gratar. facut un jar din lemn de fag, curatat gratarul cu o perie de sarma, pus ceafa (nu mai uns cu sunca gratarul pentru ca friptura avea destul ulei), fript pe ambele parti bine (nu ne place in sange).
  • Cand terminat friptura pus carnatii pe care prajit pe ambele parti.Friptura si carnatii pus in vase diferite cand luat de pe foc pentru a nu si schimba gustul. Friptura tinuta asa la macerat iese moale si usor de taiat.

Întrebări:




Comentarii:

25/09/2017

Dar...romaneste, cand invatat la voi???

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceafa de porc cu garnitura de ridichi si mazare
Ceafa de porc cu garnitura de ridichi si mazare
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
4 porții
4h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Carnati caramelizati
Carnati caramelizati
7 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.