Petitchef

Ceafa de porc la gratar

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Felii de ceafa fara os


Muratura/mujdei

Ulei

Condiment

Ulei de palmier

Preparare

  • Punem tigaia la incins cu putin ulei, adaugam bucatile de carne si le prajim la foc mediu, pe ambele parti.
  • Scoatem bucatile de carne intr-un bol, le condimentam si le acoperim cu folie sau un capac, pentru ca aromele sa se patrunda si carnea sa se fragezeasca.
  • Curatam si taiem cartofii bastonase, ii spalam si ii prajim in friteuza cand uleiul a atins temperatura setata.
  • Cand sant prajiti ii lasam 1-2? la scurs, apoi ii rasturnam intr-un bol si ii condimentam.
  • Servim impreuna cu feliile de carne si muratura la alegere, sau mujdei de usturoi.
  • A servit la o portie, cate doua gratare, cativa cartofi si o jumatate de gogosar umplut cu struguri.

Poze

Ceafa de porc la gratar, poza 1Ceafa de porc la gratar, poza 2



Comentarii:

19/10/2013

Bun si gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
4 porții
4h20m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
8 porții
35 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulled pork
Pulled pork
7 porții
6h10m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar5 bucati de carne care au gust mai bun la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: