Dovlecelul se curata de coaja si de miezul cu samburi, se da pe razatoarea mare. Se pune sare si se lasa 5-10 minute dupa care se stoarce.
Oricum dovlecelul lasa multa apa, astfel ca nu prea se pot forma chiftelute ci mai degraba niste placintele. Se adauga oul, usturoiul, patrunjelul, piperul si faina.
Cu lingura se pun gramajoare din compozitie in ulei incins si se prajesc pe ambele parti avand grija sa nu se arda.
Se scot pe hartie absorbanta pentru a se scurge surplusul de ulei.
Comentarii (14):
Forte bun! le-am facut la cuptor, fara prajeli
Yami !!!!!!!!!!!
Bunisoare
SUPERR! MULTUMIM!
A fost foarte usor de facut si a fost si gustoasa dupa gustul meu
Sunt foarte bune
Un bun inlocuitor pentru ce care adora carnea prajita...
Usor de gatit cu ingradiente putine mai simplu deci mai sanatos
Perfect si simplu
Suna f bine