Petitchef

Ciorb de ou

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g legume congelate ,

1/2 telina,

2 fire de praz,

1 dovlecel,

patrunjel verde,

leustean verde,

2 cuburi de concentrat de pui,

sare,

3 linguri de otet,

3 linguri sos de rosii ,

3 oua.

Preparare

  • A asezat o oala cu apa pe foc. Cand a inceput sa clocoteasca a adaugat legumele congelate si telina taiata cubulete.
  • A lasat 30 de minute sa fiarba, apoi a adaugat dovlecelul taiat cuburi si prazul taiat rondele.
  • Cand toate legumele au fiert am adaugat si bulionul, otetul, concentratul de pui si sarea.
  • Intre timp a pregatit o omleta simpla din 3 oua si putina sare, intr-o tigaie fara ulei. A taiat-o bucatele cu o spatula si a adaugat-o in ciorba.
  • Peste 5 minute a adaugat verdeata si a oprit focul.
  • A mai adaugat fiecare in farfurie otet dupa gust.

Poze

Ciorb de ou, poza 1
Ciorb de ou, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de sfecla rosie
Ciorba de sfecla rosie
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de legume
Ciorba de legume
6 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc
6 porții
1h15m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei