Petitchef

Ciorba de curcan

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fierbem carnea in oala cu presiune,sau in ce oala vrem ,timpul depinde de ce oala folosim, adaugam legumele si mai fierbem,20 de minute in oala normala sau 6 minute in oala de presiune.
  • Iaca legumele.Batem galbenusurile cu sare, adaugam zeama de lamaie si pe rand vreo 2-3 polonice cu zeama fierbinte,dupa care tot amestecul il adaugam in oala.
  • Verdeta tocata ,patrunjel si leustean le adaugam la sfarsit ,dupa ce inchis focul.Se serveste cu salata de ceapa (ceapa taiata solzisori,amestecata cu sare,ulei si otet de vin ) si smantana dupa gust.

Poze

Ciorba de curcan, poza 1
Ciorba de curcan, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Popescu liliana any, 22/07/2017

Foarte bună

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean
3 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de potroace din tacamuri de curcan
Ciorba de potroace din tacamuri de curcan
8 porții
1h20m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de curcan cu zeama de varza
Ciorba de curcan cu zeama de varza
8 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!15 retete cu carne de curcan15 retete cu carne de curcanCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.