Petitchef

Ciorba de dovlecei cu iaurt

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 cepe

50 ml ulei


1 radacina de patrunjel


50 g orez

1 legatura de marar

un iaurt

1 ou

sare

Preparare

  • Se curata, se spala si se toaca marunt zarzavatul, apoi se pune la fiert in 2 litri apa.
  • Se lasa la fiert o jumatate de ora.
  • Se prajeste ceapa in ulei si se pune in ciorba.
  • Se adauga orezul, iar dupa 15 minute dovleceii taiati cubulete.
  • Cand toate sunt fierte, se adauga iaurtul amestecat cu oul, sarea si verdeata.

Întrebări:




Comentarii:

nicolae_g2017, 30/06/2017

Un preparat recomandat pentru aceasta perioada,can temperaturile sunt ridicate.Eu prefer sa consum rece

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de dovlecei cu iaurt
Ciorba de dovlecei cu iaurt
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de dovlecei cu iaurt
Ciorba de dovlecei cu iaurt
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de dovlecei
Ciorba de dovlecei
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.