Petitchef

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Felul principal
6 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g fasole boabe

500 g costita afumata




200 ml suc de rosii


sare, piper

1 ling faina

Preparare

  • Fasolea se pune la inmuiat de seara in apa rece. A doua zi se arunca apa si se pun la fiert in alta noua. Se lasa sa dea un clocot si pe urma se arunca apa din nou. Se mai pune din nou la fiert intr-o alta apa .
  • Costita se taie felii , iar legumele se tau buctaele marunte. Se adauga toate peste fasole si se lasa sa fiarba la foc mic . Cand fasolea a fiert, se adauga faina desfacuta cu sucul de rosii.
  • Se mai lasa sa dea un clocot, se potriveste de sare, piper si se aduaga patrunjelul tocat marunt. Se acreste cu lapte batut sau cu otet dupa preferinte. Se serveste cu ceapa .

Poze

Ciorba de fasole boabe cu afumatura, poza 1
Ciorba de fasole boabe cu afumatura, poza 2
Ciorba de fasole boabe cu afumatura, poza 3
Ciorba de fasole boabe cu afumatura, poza 4
Ciorba de fasole boabe cu afumatura, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

19/02/2014

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine
Ciorba de fasole boabe cu ciolan in paine
8 porții
1h10m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciorba de fasole boabe
Ciorba de fasole boabe
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
Ciorba ardeleneasca de fasole pastai cu afumatura
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăO aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.