Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

De Cooking with my soul
(2.50/5 - 2 voturi)

  • Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat
  • Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat, Poza 2
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
4 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
25 min
Gata în:
45 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

- 1 ciolan afumat de porc
- 500 g fasole boabe, spalata si fara impuritati
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 foaie de dafin
- 2 cepe, taiate marunt
- 50 ml ulei
- 2 linguri pasta de tomate
- sare dupa gust

optional:
- cimbru

Preparare

Etapa 1

Lasa fasolea la inmuiat 10- 15 ore . Scurge fasolea.

Etapa 2

Pune-o intr-o oala mare si acoper-o cu apa. Fierbe pana ce da un clocot. Arunca apa. Pune ciolanul afumat peste fasole si acoper-o cu 3-4 l de apa fiarta.

Etapa 3

Adauga morcovii, patrunjelul si foia de dafin. Fierbe fasolea la foc mic, pana ce e fiarta bine.

Etapa 4

Adauga pasta de tomate, sare si cimbru dupa gust. Lasa sa dea un clocot. In timpul asta caleste ceapa in ulei. Pune-o peste fasole si mai fierbe 2-3 clocote. Ciorba asta se manaca cu ceapa.

Rețete inrudite



De Cooking with my soul







Punctează această reţetă:

Video sugerat

Salata de fasole boabe-Petitchef




Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăO aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale