Petitchef

Ciorba de fasole cu (costita afumata de casa)

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
300 g fasole

2-3 buc de costita afumata


3 rosi


taitei

sare si piper dupa gust

patrunjel sau marar pt decor si un gust aromat

Preparare

  • Se fierbe fasolele in 3-4 randuri de ape ,in ultima punandu-se si sare.
    Se caleste ceapa ,morcovul si rosile(taiate marunt).
  • Dupa ce a fiert fasolea se pune costita afumata si legumele calite si se lasa la fiert cu capacul pus inca 20 de minute(focul sa fie la flacara mica)la urma se pune otetul(sau bos magic)dupa preferinte sare si piper dupa gust.



Comentarii:

15/02/2014

Da e ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/11/2013

Tais!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/11/2012

Taitei in ciorba de fasole?

(0) (0) Abuz
20/09/2011

Superr

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de fasole cu costita
Ciorba de fasole cu costita
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de fasole
Ciorba de fasole
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de fasole in paine de casa
Ciorba de fasole in paine de casa
8 porții
2 ore
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: