Petitchef

Ciorba de gaina cu rosii

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
spate,cap, gat si organe de gaina

o cutie de rosii maruntite in bulion

o ceapa taiata marunt sau data prin razatoare

3-4 catei usturoi, feliute

patrunjel maruntit

un ou

sare

un morcov ras

o bucatica de telina

un pastarnac

2 linguri de orez

smantana - un borcanel mic

Preparare

  • Se fierbe carnea in 2 l de apa, cu sare, se spumuieste. Cand nu se mai formeaza spuma, adaugam legumele si orezul.
  • Dupa o ora de fierbere, batem oul intr-o farfurie si turnam in acelasi timp putin cate putin cate o lingura din ciorba fierbinte. Astfel formam zdretele, pe care le turnam inapoi in ciorba.
  • Dupa plac putem adauga smantana acum sau fiecare cand consuma ciorba. . Mai fierbem 5 minute, stingem focul si presaram patrunjelul maruntit.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de gaina cu taitei de casa
Ciorba de gaina cu taitei de casa
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de gaina cu rosii
Ciorba de gaina cu rosii
8 porții
1h10m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba de gaina (reteta video)
Ciorba de gaina (reteta video)
4 porții
1h20m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Lassi cu fructe rosii
Lassi cu fructe rosii
1 porții
5 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: