Petitchef

Ciorba de miel bihoreana

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
600 g carne de miel



1 gulioara




leustean

1 ou

smantana

sare

piper

Preparare

  • Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata.Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.
  • Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.
  • Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.Daca e cazul se mai acreste.Se serveste cu ardei iute.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pulpa de miel inabusita


Comentarii:

11/04/2015

Delicioasa, excelenta. Deja am preparat-o pentru aceasta sarbatoare. Multumim.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de miel cu macris
Ciorba de miel cu macris
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: