Petitchef

CIORBA DIN OASE DE PORC

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput spalam oasele de porc si le punem la fiert in apa cu sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija sa o indepartam. Intre timp curatam legumele, le taiem cubulete mici si le adaugam la ciorba.
  • Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe acestea ...lasam sa fiarba.Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu legumele deshidratate (tip Knorr, Vegeta, etc), sare si piper dupa gust.
  • Intr-un vas punem la fiert o cana de bors si o dam in clocot. Punem la ciorba o mana de taitei, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul fiert.Mai lasam ciorba sa clocoteasca de cateva ori si luam vasul de pe foc. Tocam patrunjel si presaram din belsug. Servim cu ardei iute si smantana.


Poze

CIORBA DIN OASE DE PORC
CIORBA DIN OASE DE PORC - poza 2

Întrebări:




Comentarii (29):

18/09/2017

Dupa cum stim, cea mai buna pasare e tot porcul !

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
26/07/2015

Buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
nicoleta_i2018, 15/03/2022

O cana de borc? Si 3 sosete de orc. Au?! :)))). Ne-ai facut sa radem desi nu ai intentionat asta. Comicul de situatie e cel mai savuros.
Nu te supara!
Sa mai si radem un pic in nebunia in care traim.

(0) (0) Abuz
Dorian, 17/04/2018

Daca adaugi vegeta inseamna ca nu e reteta. E vegeta

(0) (0) Abuz
John_, 27/12/2017

Pastarnac, si cartofi si taitei, doua linguri de Vegeta.....Sabina, de unde dracu' ai invatat reteta asta? Observ ca ai si o intreaga ploaie de stelute de la "gospodine" la fel de proaste ca si tine!

(1) (1) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 19/09/2017

Lasa-l niabii de pastarnac si lasa si telina, pastreaza-le pentru o supa, si mai pune doua cepe ca fara ceapa ciorba iese aspra; degeaba bagi nu stiu cate alte legume pentru ca ceapa da dulceata mancarurilor si ciorbelor, bineinteles. Si hotaraste-te ce pui, ori fidea ori taitei ca la ingrediente zici fidea iar la preparare zici taitei; eu as prefera fideaua ca taiteii sunt prea grosi, astia merg la o supa.

(2) (0) Abuz
Vio, 18/09/2017

Bună ciorba asta,fără ceapă dar cu legume deshidratate de tip Knorr, Vegeta. Glumesc, evident. Dacă mai pui și o rădăcină de pătrunjel și încă o legumă la alegere, de E-uri chiar nu ai nevoie, mai ales că ai sarea și piperul printre ingrediente.La final, merge și leuștean în amestec, chiar și mărar sau frunze de țelină, e chestie de gust.

(1) (0) Abuz
John Doe, 18/09/2017

Poate gasim si un cub de porc si atunci ne trebuie doar o oala si apa. Sau poate gasim un cubulet care sa le contina pe toate si il servim cu un pahar cu apa, ca pe pastile. Iti dai seama cata economie de timp si munca?

(2) (1) Abuz
18/09/2017

Buna ciorba, mai ales ca e cu Knorr si Vegeta, mor dupa aceste delicatese!

(1) (1) Abuz
13/11/2013

Ideal

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează