Petitchef

Ciorba de peste (crap)

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
  • Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se pune la fiert in apa cu sare, zarzavatul si ardeiul se inabusa in ulei cu adaos de apa si apoi se adauga in vasul in care fierbe ceapa.
  • Cind zarzavatul este aproape fiert se adauga pasta de tomate diluata cu putina zeama si sare de lamiie (otet). Se adauga pestele si rosiile continuind fierberea cca 10 - 15 minute. Se serveste cu verdeata.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Ciorba de peste (crap), poza 1
Ciorba de peste (crap), poza 2
Ciorba de peste (crap), poza 3
Ciorba de peste (crap), poza 4

Întrebări:




Comentarii:

05/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
12 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.