Petitchef

Ciorba de peste (crap)

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1,500 g peste

2 L apa

150 g morcovi

250 g telina

150 g ceapa

ulei

rosii

Preparare

  • Pestele se curata de solzi si intestine; se spala, se portioneaza si se sareaza. Zarzavatul se curata, se spala si se taie felioare in lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
  • Rosiile se curata, se spala si se taie in sferturi. Ceapa se pune la fiert in apa cu sare, zarzavatul si ardeiul se inabusa in ulei cu adaos de apa si apoi se adauga in vasul in care fierbe ceapa.
  • Cind zarzavatul este aproape fiert se adauga pasta de tomate diluata cu putina zeama si sare de lamiie (otet). Se adauga pestele si rosiile continuind fierberea cca 10 - 15 minute. Se serveste cu verdeata.

Poze

Ciorba de peste (crap), poza 1Ciorba de peste (crap), poza 2Ciorba de peste (crap), poza 3Ciorba de peste (crap), poza 4



Comentarii:

05/05/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
Ciorba de crap cu smantana (fara gust de peste)
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
4 porții
1h15m
Ușor
3.9 / 5
Rețetă Ciorba de peste
Ciorba de peste
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Cum sa gatesti perfect carnea de peste!Despre conservele de pesteDespre conservele de peste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: