Petitchef

Ciorba de pipote si inimioare

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg pipote si inimioare,

2 radacini de patrunjel,


2 cepe,

o crestatura de telina,

2 catei de usturoi,

500 g smantana,

un galbenus de ou.

Preparare

  • Legumele se curata, se spala si se taie cubulete, si se pun la fiert in aproximativ 3l de apa impreuna cu inimioarele si pipotele care in prealabil au fost f bine spalate de sange. Cand incep sa fiarba se adauga sare dupa gust.
  • In momentul in care acestea sunt fierte f bine adaugati cele 2 caciulii de usturoi pisate si o dregeti cu smantana in care ati incorporat galbenusul.
  • Se poate adauga si patrunjel verde pe deasupra daca va place, e nu sunt mare fan. Oricum si fara e super buna.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de pipote si inimioare
Ciorba de pipote si inimioare
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de pipote a la grec
Ciorba de pipote a la grec
8 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de pipote
Ciorba de pipote
6 porții
1h30m
Ușor
2.7 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: