Petitchef

Ciorba de pui - a la grec

Felul principal
2 porții
25 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 I apa

150 g morcovi

100 g albitura

100 g telina

100 g ceapa

ardei gras rosu si verde

fidea

smantana doar cand servim

2 oua batute pt zdrente

-500 ml bors

sare

leustean

Preparare

  • Se curata zarzavatul, se taie marunt; se curata puiul, se pune la fiert, dupa 10 min se arunca apa si se pune in apa fiarta pt ciorbita; adaugam ceapa si zarzavatul, peste 10-15 min adaugam si ardeiul, iar peste 10-15 min fideaua.
  • Se lasa sa fiarba, se toarna borsul dat deja in clocot, ca sa nu oprim fierberea; ouale batute, mai dam un clocot - doua, saram, punem verdeata si oprim focul. Se serveste cu o lingura de smantana.



Comentarii:

29/07/2011

Cu bors nu e á la grec, se pune zeama de lamaie!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
50 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: