Petitchef

Ciorba de pui

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8 pulpe de pui



In jur de 100 g orez


500 ml smantana

Pantrunjel verde tocat

Sare,vegeta,piper,otet

Preparare

  • Va spun cum a preparat-o nu dupa carte. Morcovii si ceapa i-am taiat marunt, i-a calit in putin ulei,apoi a pus peste apa. m adaugat si pulpele,am lasat sa fiarba si a curatat spuma formata.
  • Cand carnea a fost fiarta am scos-o afara. Cartofii taiati cubulete mici,i-a adaugat in supa,la fel si orezul.
  • Carnea a curatat-o de pe oase ,a pus-o inapoi in supa si a lasat sa fiarba inca 20 de minute, pana s-au fiert cartofii si orezul.
  • Intr-un vas mai mare a pus smantana, peste care a luat zeama din supa si a amestecat-o bine.
  • A luat supa de pe foc, a adaugat smantana, a potrivit de sare ,vegeta, piper si otet si a mai lasat la foc moale sa dea un clocot.
  • La sfarsit am aruncat si niste patrunjel verde tocat.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: