Petitchef

Ciorba de pui

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
piept de pui aprox 600 g, se gaseste refrigerat si pentru grabiti - gata feliat.



jumatate de telina potrivita

un pastarnac mic


o mana de mazare sau fasole pastai

3 linguri de pasta de tomate cu bucatele de rosii

o mana de fidea

un litru de bors

vegeta sau praf de legume deshidratate

patrunjel verde

Preparare

  • Se pun 2L de apa pe foc, cand clocoteste apa se pune pieptul de pui. Se pazeste si se ia spuma pana cand nu se mai formeaza.
  • Intre timp se curata si taie restul legumelor. Cand puiul nu mai face spuma se adauga morcovii, telina, pastarnacul, ceapa, fasolea pastai.
  • Dupa vreun sfert de ora, se pun si cartofii, bulionul si vegeta. Separat, se pune borsul intr-o oala si se da intr-un clocot.
  • Dupa inca un sfert de ora se pun in oala de ciorba borsul si fideaua si se mai lasa sa clocoteasca vreo 7 min. Se pune verdeata si se ia de pe foc.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba din piept de pui
Ciorba din piept de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de pui
Ciorba de pui
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Ciorba de pui
Ciorba de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Wrap cu pui
Wrap cu pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: