Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g carne de vaca





1 fir praz

1ardei kapia

1 ceapa mare

300 g mazare

50 ml ulei

Frunze de patrunjel

Frunze de marar

1 lingurita chimion macinat

1 lingurita tarhon uscat

Piper

Sare

Preparare

  • Taiem carnea cubulete, iar zarzavaturile le spalam le curatam si le maruntim (vezi foto).
  • Punem uleiul la incins in oala de ciorba, adaugam carnea si lasam cam 5 la rumenit apoi adaugam ceapa, prazul si kapia, lasam la calit inca pe-atat si punem radacinoasele.
  • Adaugam mirodeniile uscate, asezonam si dupa vre-o 10 timp in care toate ingredientele s-au patruns inpreuna, complectam cu 3L de apa si lasam la fiert cam 60.
  • Verificam carnea si daca este fiarta, adaugam mazarea, mai lasam 15 la fiert, dupa care oprim focul, punem frunzele de patrunjel si marar si ciorba este gata de servit.

Poze

Ciorba de vacuta, poza 1Ciorba de vacuta, poza 2Ciorba de vacuta, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Midii ala marinara
Midii ala marinara
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
8 porții
2h30m
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: