Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
6 porții
1 oră
1 oră
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
300 g pulpa vitel




1 ardei gras verde

1 telina mica

Suc de rosii

Sare

Delikat

Bors

1 ou

Patrunjel

Leustean

Preparare

  • Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee ? bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama.
    Am pus la calit legumele ptr 1 min.
  • Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne.
    Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.
  • Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare.
    Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.
    Am stins focul si? am papat ciorbita cu ardei iute.
    Pofta buna!
    Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com

Poze

Ciorba de vacuta, poza 1Ciorba de vacuta, poza 2Ciorba de vacuta, poza 3



Comentarii:

13/09/2016

Ciorba preferata a fetitei mele

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/12/2016

Eu prefer cap de piept de la vita. Ceapa calita (in f putin ulei) e mai gustoasa decat fiarta. Borsul trebuie dat intr-un clocot si apoi pus in...opera

(0) (0) Abuz
13/09/2016

Pentru o ciorba,supa, este indicat rasolul sau coada. In zona regatului legumele se fierb in bors si apoi se pune zeama de carne in proportia dorita.Nu inteleg de ce trebuie sa calesti legumele ? si mai ales ce cauta Delikatul ?.Daca bati oul intreg ciorba nu se limpezeste.

(0) (0) Abuz
ghiciac, 13/09/2016

Doar carnita? totusi pentru un gust mai acatari un oscior este bine venit,sa nu spun de o bucata de coada.

(0) (0) Abuz
13/09/2016

La ciorba de vacuta folosesti Carne de vitel. Asa repede a crescut vaca? Ai papat-o cu ardei iute? Ce te faci cand iti ajunge la cur?

(0) (0) Abuz
13/09/2016

Voi gati cu aceasta reteta, mi se pare cea mai corecta si mai buna . Trebuia apreciata si cantitatea de apa in care fieRbem carnea de la inceput.In rest este O.K.

(0) (0) Abuz
13/09/2016

As fi renuntat la "delikat" si as fi pus langa cele 300g carne inca o bucata cu os.

(0) (0) Abuz
28/01/2013

Super

(0) (0) Abuz
29/11/2011

Banala ciorba de cantina.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: