Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
O ciorba plina de savoare si sanatoasa este ciorba cu carne de vacuta.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un rasol de vita






fasole verde

pasta de rosii

frunze patrunjel si leustean

bors

sare si piper

Preparare

  • Se spala foarte bine rasolul. Se pune la fiert in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma. Oala se acopera cu un capac.
    Cand a fiert,se scoate rasolul si se desface carnea de pe os,taindu-se cubulete.
  • Se spala, curata si taie legumele dupa preferinta (cubulete, rondele, etc). Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Cand sunt fierte si legumele se pune pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
  • Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta si se potriveste de sare.
    Se serveste calda, asa,ca atare sau dreasa cu putina smantana.

Poze

CIORBA DE VACUTA, poza 1
CIORBA DE VACUTA, poza 2
CIORBA DE VACUTA, poza 3
CIORBA DE VACUTA, poza 4
CIORBA DE VACUTA, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de vacuta cu tarhon
Ciorba de vacuta cu tarhon
8 porții
1h45m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei