Petitchef

Ciorba de vacuta

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
O ciorba plina de savoare si sanatoasa este ciorba cu carne de vacuta.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un rasol de vita






fasole verde

pasta de rosii

frunze patrunjel si leustean

bors

sare si piper

Preparare

  • Se spala foarte bine rasolul. Se pune la fiert in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma. Oala se acopera cu un capac.
    Cand a fiert,se scoate rasolul si se desface carnea de pe os,taindu-se cubulete.
  • Se spala, curata si taie legumele dupa preferinta (cubulete, rondele, etc). Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Cand sunt fierte si legumele se pune pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba cateva minute.
  • Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta si se potriveste de sare.
    Se serveste calda, asa,ca atare sau dreasa cu putina smantana.

Poze

CIORBA DE VACUTA, poza 1CIORBA DE VACUTA, poza 2CIORBA DE VACUTA, poza 3CIORBA DE VACUTA, poza 4CIORBA DE VACUTA, poza 5





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
6 porții
2 ore
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: