Petitchef

Ciorba de vita

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 kg oase vita




1 ardei gras


1/2 l bors

1 leg.telina sau leustean

1 ou

2-3 linguri bulion

sare,piper

Preparare

  • Se spala bine oasele ,se oparesc apoi se pun la fiert si se aduna din cand in cand spuma.Se toaca marunt zarzavaturile.
  • Se adauga peste oase si se fierb la foc mic.
    Cand sunt fierte se adauga borsul si bulionul ,se drege cu oul si se mai da intr-un clocot.
  • Dupa ce se opreste focul se adauga leusteanul sau telina taiata marunt si se poate servi.

Poze

Ciorba de vita, poza 1Ciorba de vita, poza 2Ciorba de vita, poza 3Ciorba de vita, poza 4Ciorba de vita, poza 5





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de vacuta
Ciorba de vacuta
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciorba de oase
Ciorba de oase
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ciorba de vita cu fasole verde
Ciorba de vita cu fasole verde
9 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4h20m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!De ce sa consumam carne de vita?De ce sa consumam carne de vita?Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: