Petitchef

Ciulama de ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

2 cepe mari

pasta de rosii dupa gust

-  vegeta,piper.

cam 200 ml smantana

lapte sau apa,insa nu stiu sa va spun cata cantitate,pt ca nu stiu exact cat intra,eu adaug  in timp,ca sa nu se lipeasca

Preparare

  • Deci,se curata ciupercile si se toaca,cum doriti.A tocat marunt marunt.
  • Se toaca ceapa marunt,si se pune la calit.Dupa ce este calita se adauga peste ciupercile,si se asteapta pana se calesc si ele un pic.Cand incep sa se caleasca,se adauga pasta de rosii,piper sare sau vegeta si un pic din smantana.Se amesteca si se adauga si un pic de apa.
  • Se amesteca foarte des,din cauza ca se poate lipii.De aceea se adauga mereu lapte sau apa.La final,cand ciupercile sunt fierte,se adauga cam 2 linguri de faina,si restul de smantana peste.Se amesteca,si se adauga deasupra putin patrunjel tocat.
  • A servit acesta ciulama cu mamaliguta calda,branza telemea si un pic de smantana.

Poze

CIULAMA DE CIUPERCI, poza 1CIULAMA DE CIUPERCI, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciulama de ciuperci si pui
Ciulama de ciuperci si pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Ciuperci cu oua
Ciuperci cu oua
12 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Mancaruri cu ... ciuperciMancaruri cu ... ciuperci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: