Petitchef

Conchiglie con prosciutto crudo e philadephia

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
350-400 g pasta

1 cutie philadelphia

100 g prosciutto crudo sau cotto

putin lapte


patrunjel sau rucola

optional putina mozzarella si rosii in ulei

Preparare

  • Punem la fiert apa pentru paste.Punem feliile de prosciutto una peste alta si le taiem gen fideluta,putin mai groase.
  • Intr-un castron punem continutul unei cutii de philadelphia si amestecam energic turnand cate putin lapte,pana vom obtine o crema.
  • Punem si 3-4 linguri din apa in care au fiert pastele,exact inainte de a le scurge.Scurgem pasta si o punem in castronul cu crema.
  • Amestecam bine bine,apoi punem niste parmezan,prosciutto,iar a pus si cubulete de mozzarella si rosii in ulei taiate fin.Amestecam bine si servim decorand cu patrunjel.

Poze

Conchiglie con prosciutto crudo e philadephia, poza 1Conchiglie con prosciutto crudo e philadephia, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Conchiglie umplute si gratinate
Conchiglie umplute si gratinate
4 porții
1h40m
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Cotolette con prosciutto crudo
Cotolette con prosciutto crudo
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasicaProsciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: