Petitchef

Cotlet a la cluj

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 buc cotlet de porc,

300 g carnati,

50 g sunculita afumata,

100 g smantana,

2 buc ceapa,

2 buc ardei gras rosu,

2 buc rosii,

100 ml ulei,

0 linura cu faina,

0 lingurita boia iute,

sare,

piper.

Preparare

  • Ceapa, rosiile si ardeii se toaca marunt. Cotletele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
    Cand sunt gata, se scot si se pastreaza la cald.
  • In uleiul ramas se caleste ceapa. Cand ceapa este calita, adaugam sunculita afumata taiata marunt si carnatii taiati feliute. Se lasa 5 minute sa se prajeasca un pic si carnatii si sunculita, dupa care adaugam rosiile si ardeii.
  • Condimentam cu boia, sare si piper. Se inabusa totul pentru 15 minute, dupa care adaugam cotletele. Amestecam smantana cu o lingura de faina si se adauga in cratita, amestecand usor.
  • Dam la cuptor pentru alte 15 minute. Servim fierbinte cu salata de varza alba sau muraturi asortate.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
Cotlet de porc umplut cu sos de ciuperci
4 porții
1h55m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cotlet sicilian de porc
Cotlet sicilian de porc
4 porții
1h10m
Foarte ușor
2.2 / 5
Rețetă Cotlet de porc in sos portughez
Cotlet de porc in sos portughez
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ceviche
Ceviche
2 porții
6 ore
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: