Crevetii proaspeti ii spalam si ii scurgem Apoi taiem capul si ii decojim de crusta si ii taiem pe mijloc pentru a putea pune umplutura.
Punem intr-o ceasca 4 linguri de branza philadelphia 2 linguri de gris, sare, piper 1 lingura de ou si amestecam bine.
Luam fiecare crevete si-l umplem apoi incercam sa-l "inchidem" la loc cat reusim. Tavalim crevetii umpluti prin ou batut apoi prin pesmet, din nou ou batut si din nou pesmet si ii punem la prajit in ulei incins cam 2-3 minute pe fiecare parte, apoi ii scoatem pe servetele absorbante din hartie.
Pe o farfurie pregatim "patul" de salata: salata verde se taie marunt restul cum doriti si le asezati deasupra salatei. Punem apoi deasupra salatei crevetii pane umpluti.
Se pot servi cu un sos picant sau sos de maioneza cu otet sau cateva picaturi de lamaie.
Comentarii:
Nu am mai facut asa darsunt super