Petitchef

Empanada de cascaval cu jambon

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 foaie de foietaj

150 g cascaval

150 g jambon de porc (prosciuto)

100 ml smantana

2 oua

sare, piper

Preparare

  • Se intinde foaia de foietaj pe hartia de bucatarie pusa in tava .Pe jumatatea foii se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza feliile de jambon.
    Se bat ouale apoi se ia o ligura de ou batut si se pune deoparte.
  • Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste jambon.Se acopera cu cealalta jumatate de foaie ramasa libera . Marginile se baga un pic sub empanada ca sa nu se desfaca.
  • Se unge cu oul batut ce lasat deoparte..
    Se taie cu cutitul usor sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
    Se poate servi calda sau rece.

Poze

Empanada de cascaval cu jambon, poza 1Empanada de cascaval cu jambon, poza 2Empanada de cascaval cu jambon, poza 3




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Empanada
Empanada
4 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele umplute cu cascaval
Chiftele umplute cu cascaval
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
Rulada cu carne tocata, cabanos si cascaval
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: