Petitchef

Empanada de cascaval cu jambon

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se intinde foaia de foietaj pe hartia de bucatarie pusa in tava .Pe jumatatea foii se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza feliile de jambon.
    Se bat ouale apoi se ia o ligura de ou batut si se pune deoparte.
  • Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste jambon.Se acopera cu cealalta jumatate de foaie ramasa libera . Marginile se baga un pic sub empanada ca sa nu se desfaca.
  • Se unge cu oul batut ce lasat deoparte..
    Se taie cu cutitul usor sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
    Se poate servi calda sau rece.

Rețete inrudite

YouTube

Poze

Empanada de cascaval cu jambon, poza 1
Empanada de cascaval cu jambon, poza 2
Empanada de cascaval cu jambon, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu cascaval si carnaciori
Chec aperitiv cu cascaval si carnaciori
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Spaghete cu bacon si sos de smantana cu cascaval
Spaghete cu bacon si sos de smantana cu cascaval
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cotlet de porc cu cascaval (reteta video)
Cotlet de porc cu cascaval (reteta video)
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.