Petitchef

Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se fierb pastele farfalle dupa instructiunile de pe ambalaj. Intre timp se face sosul. Se taie rosiile uscate si prosciutt in fasii subtiri.
  • Intr-o tigaie se pun cele 4 linguri de unt si se adauga rosiile si prosciutt. Calim putin, apoi adaugam cele 2 galbenusuri frecate cu smantana si diluate cu vin alb.
  • Adaugam in tigaie, punem si pesmetul si lasam sa fiarba 2-3 minute. Adaugam si sucul de lamaie, coaja rasa, crutoanele si patrunjelul proaspat tocat.
  • Se ia de pe foc si se serveste cald peste paste.


Poze

Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto - poza 2
Farfalle cu sos de rosii uscate si prosciutto - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

31/03/2020

Sunt curios dacă italienii sau oricare altă nație își schimbă scrisul în română..scrieți în limba română măi italienilor sau ce sunteți voi!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/12/2016

5

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează