Petitchef

Fasole batuta

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g fasole uscata


4 ceape

pasta de tomate

ulei

sare

piper

Preparare

  • Se alege fasolea si se spala bine,apoi se pune la muiat de cu seara apoi se pune la fiert. Dupa cateva clocote se scurge apa si se pune din nou la fiert in alta apa.
  • In apa in care fierbe fasolea se adauga o ceapa taiata marunt si morcovul ras prin razatoarea mica. Fasolea se scurge de zeama si se bate pana devine o pasta. Se trece printr-o sita pentru a indeparta pielitele, se adauga sare .
  • Separat se face sosul din 3 cepe taiate marunt care se prajesc in putin ulei pana se inmoaie bine ,se adauga pasta de tomate, se sareaza si pipereaza dupa gust. Fasolea batuta se poate servi cu sos de ceapa prajit pe deasupra .



Comentarii:

25/11/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Fasole batuta
Fasole batuta
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Fasole batuta, naut si usturoi copt
Fasole batuta, naut si usturoi copt
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fasole batuta
Fasole batuta
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: