Petitchef

Fasole facaluita

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Fasolea se lasa la umflat pentru cateva ore apoi se fierbe , schimband apa in care fierbe fasolea de trei ori.Trebuie sa avem intotdeauna la indemana apa fierbinte pentru a turna peste fasole dupa ce ii schimbam zeama.
  • Pus spre jumatatea fierberii doua cepe tocate marunt si niste morcov razalit si ii da un gust foarte bun.
  • Dupa ce fasolea a fiert o strecuram si o bagam la robot pentrua o face pasta, apoi mixam pasta cu ulei de masline, adaugam si usturoiul pisat si putin delikat pentru gust.
  • Intre timp inabusim ceapa tocata in putin ulei de masline cu doua linguri de apa, lasam 2 minute apoi adaugam sucul de rosii si mai lasam vreo 10 minute pe aragaz, spre sfarsit asezonam cu sare si lasam sa se raceasca.
  • Pus fasolea in niste casolete de plastic cu capac pentru a le putea pastra la frigider fara a se imprastia mirosul de usturoi in tot frigiderul.
  • Deci punem fasolea in castronele sau casolete in cazul meu apoi deasupra punem sosul de ceapa.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

FASOLE FACALUITA, poza 1
FASOLE FACALUITA, poza 2
FASOLE FACALUITA, poza 3
FASOLE FACALUITA, poza 4
FASOLE FACALUITA, poza 5
FASOLE FACALUITA, poza 6
FASOLE FACALUITA, poza 7
FASOLE FACALUITA, poza 8
FASOLE FACALUITA, poza 9

Întrebări:




Comentarii (14):

costi1960
costi1960, 08/03/2015

Frate, de ce-i mai trebuie Delikat daca ai ceapa, morcov si ardei la indemina? Numai asa, ca sa strici bunatate de fasole si s-o otravesti?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/02/2015

Dar eu nu am robot cum sa o fac pasta?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/02/2014

Super!

(0) (0) Abuz
04/01/2014

O bunatate

(0) (0) Abuz
09/12/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
10/06/2013

Very good

(0) (0) Abuz
12/04/2013

F bunaaaa

(0) (0) Abuz
18/03/2013

Betoane--adica foarte buna

(0) (0) Abuz
11/01/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
12/12/2012

Delicioasa

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fasole cu ciuperci
Fasole cu ciuperci
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fasole batuta
Fasole batuta
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi
Fasole rosie cu carnati, pe pat de piure de morcovi
2 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: