Petitchef

Fasole galbena la capac

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
500 g  fasole galbena



2 catei de usturoi

sare, vegeta

patrunjel, marar

2 rosii

Preparare

  • Spalam fasolea,ii rupem coditele si o taiem in bucati mai mici sau o lasam intreaga.
  • Tocam ceapa si o calim in 4 linguri ulei si 4 linguri apa,impreuna cu morcovul ras, timp de 5-6 minute.
  • Adaugam fasolea, usturoiul taiat feliute si amestecam usor. Turnam apa fierbinte cat sa acopere totul si punem capacul.
  • Lasam sa fiarba la foc mic, aprox. 10 minute. Punem si rosiile taiate cuburi mici,mararul, potrivim gustul cu sare si vegeta.
  • Mai lasam 5 minute si oprim focul. Servim mancarea calda cu patrunjel verde deasupra.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Fasole galbena cu rosii
Fasole galbena cu rosii
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Fasole galbenă cu sos provensal
Fasole galbenă cu sos provensal
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Fasole galbena pastai cu smantana
Fasole galbena pastai cu smantana
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Crochete de fasole alba
Crochete de fasole alba
4 porții
30 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bucura-te de verde, mananca fasole verde!Bucura-te de verde, mananca fasole verde!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: