Petitchef

Ficat cu ceapa

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor
O reteta simpla ,gustoasa si bogata in vitamine si fier .

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 cepe mari

50 ml ulei

500 g ficat de porc

1 lingurita boiasare

piper

Preparare

  • Se prajeste ceapa in ulei pana devine cristalina. Se adauga boiaua si ficatul bucatele sau felii.avut felii. Se prajeste un pic ficatul pe ambele parti apoi se adauga o cana de apa.
  • Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba si sa scada apa pana devine un sos.
    Se serveste cu garnitura de cartofi ,orez sau cus cus .

Poze

Ficat cu ceapa, poza 1Ficat cu ceapa, poza 2Ficat cu ceapa, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Choux cu foie gras si confit de ceapa
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20 porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ficat cu ceapa
Ficat cu ceapa
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
Ficat de pui cu ceapa in tigaie la cuptor
4 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficat cu ceapa
Ficat cu ceapa
2 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa - istorie si curiozitatiCeapa - istorie si curiozitatiCeapa vrajitoarelor – leurdaCeapa vrajitoarelor – leurda

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: