Petitchef

Ficatei cu sos

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
o punga 500 g ficaciori de pui sau curcan

o jumatate ceapa (rosie eventual)

un catel usturoi

un pahar vin alb sec

500 ml suc de rosii de la camara

Preparare

  • Ficateii se spala foarte bine, se curata de pielite, se scurg pe hartie de bucatarie, se pun la prajit in ulei incins, se intorc pe o parte si pe cealalta,se adauga ceapa feliute si usturoiul intreg, se soteaza, se sting cu vinul alb, se fierb pana la evaporarea vinului, dupa care se adauga sucul de rosii, se scade bine la foc domol amestecand cu atentie, prin rotirea cratitei ( eu am folosit o cratita de teracota).
  • Se servesc calzi alaturi de o mamaliguta mai moale si mujdei de usturoi.



Comentarii:

07/04/2012

Prafffffffffffff

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon
Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ficatei de pui in sos de rosii
Ficatei de pui in sos de rosii
4 porții
4h30m
Dificil
4.5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: