Petitchef

Ficatei imbatati

Felul principal
6 porții
25 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 kg de ficatei de pui,

10 catei de usturoi,

150 ml vin rose,

50 ml ulei de masline,o lingurita de legume - deshidratate,

un praf condimente amestec uscate,

un praf de piper,

un borcanel de rosii in bulion.

Preparare

  • Ficateii spalati si curatati de vinisoare,se scurg bine de apa apoi se pun in tavita ,se toarna uleiul de masline peste ei,se presara delikatul si condimentele,piper si se amesteca bine sa se condimenteze apoi se presara si cateii de usturoi curatati si feliatisi se da totul la cuptor.
  • Cand ficateii au inceput sa se rumeneasca deasupra,se scoate tavita si se toarna vinul si se baga din nou la cuptor,sa scada bine sucul din tavita,apoi se scoate tava si se toarna sucul de rosii,se potriveste de condimente si piper daca mai este cazul apoi se dau din nou la cuptor,cca 10-15 minute.Se servescfierbinti alaturi de sosul din tavita cu o garnitura de legume fierte sau piure de cartofi.

Poze

Ficatei imbatati, poza 1Ficatei imbatati, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui cu legume
Ficatei de pui cu legume
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Ficatei inveliti in bacon
Ficatei inveliti in bacon
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu legume
Ficatei de pui cu legume
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: