Petitchef

Fish fingers (degetele de peste)

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pestele se curata de pielita si oase adica se face file. Recomndarea mea ar fi sa cumparati direct un file de peste si sa nu va mai chinuiti, a avut pestele asa ca l-a folosit.
  • Fileul de peste se taie degetele si se codimenteaza dupa gust. Se pregateste un aluat ca pentru snitele. Se bat ouale cu un praf de sare se adauga si 2 linguri rase de faina si se bate bine pana face clabuci.
  • Degetelele se trec prin ou si se prajesc in ulei incins. Cand s-au rumenit frumos pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta. Se serveste cu lamaie sau cu mustar sau cu amandoua.


Poze

Fish fingers (degetele de peste)
Fish fingers (degetele de peste) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Peste cu maioneza
Peste cu maioneza
4 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu peste
Ardei umpluti cu peste
6 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pește rasol
Pește rasol
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează