Petitchef

Frigarui de creveti si carnati chorizo cu gremolata

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
225 g carnati Chorizo feliati

16 creveti mari curatati si prajiti 1 minut in unt

Coaja rasa de la o lamaie

Patrunjel tocat

1 catel usturoi pisat

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul la 180grade. Se prajesc carnatii pana cans sunt crocanti pe ambele parti.
  • Se pun crevetii pe betigase de frigarui si se adauga cate o felie de carnat pe fiecare betisor. Se pun pe tava si se dau la cuptor timp de 5 minute.
  • Intre timp se amesteca coaja de lamaie cu patrunjelul si usturoiul. Se presara peste frigarui inainte de servire.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Creveti crocanti in foaie de placinta
Creveti crocanti in foaie de placinta
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Frigarui de creveti
Frigarui de creveti
4 porții
34 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv 2
Frigarui aperitiv 2
4 porții
10 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv
Frigarui aperitiv
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Chorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejataChorizo – specialitate traditionala cu denumire de origine protejata

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: