Petitchef

Friptur de porc marinat

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
500 g carne de porc,

200 ml vin alb,

7-8 catei de usturoi,

coriandru, patrunjel,

2 linguri sos de rosii,

condimente pt porc,



busuioc,

sare,

ulei,

felii de lamaie.

Preparare

  • Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.
  • A pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am lasat in frigider.
  • Dupa cele 4 ore, am pregatit o tava unsa cu ulei in care am pus carnea, sosul in care s-a marinat si inca 100 ml vin. Am adaugat si condimentele pt porc, sarea.
  • A lasat 50 de minute in cuptor.

Poze

Friptur de porc marinat, poza 1Friptur de porc marinat, poza 2Friptur de porc marinat, poza 3Friptur de porc marinat, poza 4




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1h5m
Foarte ușor
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Friptura de porc in vin cu legume
Friptura de porc in vin cu legume
3 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de porc in saramura de bere
Friptura de porc in saramura de bere
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: