Petitchef

Friptura de miel

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor
  • Friptura de miel
  • Friptura de miel, poza 2
  • Friptura de miel, poza 3
  • Friptura de miel, poza 4
  • Friptura de miel, poza 5
  • Friptura de miel, poza 6
  • Friptura de miel, poza 7
  • Friptura de miel, poza 8
  • Friptura de miel, poza 9
  • (4.39/5 - 57 voturi)
  • 3
  • 12
Friptura de miel
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
pulpa si coaste de miel


sare, piper

rozmarin, cimbru

1 canuta de vin rosu

Preparare

  • Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.
  • Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.
    Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.
    Se lasa pana se rumeneste frumos.
  • Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.


Comentarii:

08/05/2013

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Acum o fac

(0) (0) Abuz
26/07/2013

Fain

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteAm plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: