Petitchef

Friptura de miel

Felul principal
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
pulpa si coaste de miel


sare, piper

rozmarin, cimbru

1 canuta de vin rosu

Preparare

  • Bucatile de miel se condimenteaza dupa gustul fiecaruia, si se taie din loc in loc unde se infinge catei de usturoi.
  • Se aseaza in tava si se toarna canuta de vin rosu.
    Dupa 15 minute arata asa. Se lasa la foc moderat pana se rumeneste frumos pe ambele parti.
    Se lasa pana se rumeneste frumos.
  • Se serveste alaturi de o salata si cu sos de usturoi.

Poze

Friptura de miel, poza 1Friptura de miel, poza 2Friptura de miel, poza 3Friptura de miel, poza 4Friptura de miel, poza 5Friptura de miel, poza 6Friptura de miel, poza 7Friptura de miel, poza 8Friptura de miel, poza 9



Comentarii:

26/07/2013

Fain

(0) (0) Abuz
27/06/2013

Acum o fac

(0) (0) Abuz
08/05/2013

Simplu si gustos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de miel
Friptura de miel
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura din coasta de miel
Friptura din coasta de miel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura de miel la cuptor
Friptura de miel la cuptor
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteFriptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Cum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: