Petitchef

Friptura de porc cu mustar

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea se taie feliute se asezoneaza cu sare si piper, se presara pe fiecare parte putin zahar tos. Intr-o tigaie se topeste untul cu putin ulei de masline peste care se pune carnea si se lasa sa se caramelizeze putin pe ambele parti.
  • Se scoate carnea pe un platou iar in tigaie se adauga vinul , mustarul, smantana si ardeiul taiat felii lungi. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa , se potriveste de sare iar la final se pune carnea inapoi si se lasa sa se patrunda la foc mic.Se seveste cu piure sau cartofi natur.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: