Petitchef

Friptura de porc cu mustar

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
Pulpa de porc

1 ardei iute

200 ml vin alb

100 ml smantana

2 linguri mustar dulce

2 linguri unt

ulei de masline

sare, piper.

Preparare

  • Carnea se taie feliute se asezoneaza cu sare si piper, se presara pe fiecare parte putin zahar tos. Intr-o tigaie se topeste untul cu putin ulei de masline peste care se pune carnea si se lasa sa se caramelizeze putin pe ambele parti.
  • Se scoate carnea pe un platou iar in tigaie se adauga vinul , mustarul, smantana si ardeiul taiat felii lungi. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa , se potriveste de sare iar la final se pune carnea inapoi si se lasa sa se patrunda la foc mic.Se seveste cu piure sau cartofi natur.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Gratin de cod si smantana
Gratin de cod si smantana
6 porții
1h5m
Ușor
5 / 5
Rețetă Friptura de porc cu ceapa
Friptura de porc cu ceapa
2 porții
45 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Friptura de porc cu paste si masline
Friptura de porc cu paste si masline
2 porții
25 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: