Petitchef

Friptura de porc cu rozmarin si usturoi

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 felii de carne de porc

1/4 cup sos de soia

1/4 cup vin rosu

1 lingurita de rozmarin uscat

1 catel de ustoroi,pisat

sare

piper

Preparare

  • Se pun toate ingredientele intr-o punga cu fermoar si se lasa la marinat cel putin 30 de minute.
  • Se pot gati in cuptor,praji in tigaie sau pe gratar.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Friptura de porc in lapte
Friptura de porc in lapte
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Friptură de porc cu rozmarin
Friptură de porc cu rozmarin
4 porții
1h45m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Focaccia, painea italiana cu rozmarin
Focaccia, painea italiana cu rozmarin
10 porții
2h20m
Ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Foaie verde de trifoi, ia mananca usturoi!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.