Petitchef

Friptura de porc

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
pulpa de porc degresata si dezosata

3-4 lg de mustar

sare,piper,cimbru,marar,boia dulce si iute

vin alb(cam o cana)

apa sau supa

putin ulei

Preparare

  • In primul rand luam bucata de carne si o taiem,dar nu de tot.Cam asa:In tava in care se va face friptura se pune putin ulei,se aseaza carnea si se unge cu pasta de mustar.Mustar amestecat cu sare,piper,boia dulce si iute dupa gust,si verdeata.
  • Se da la cuptor sa se rumeneasca putin,apoi se adauga cana cu vin si putina apa sau supa.
  • Se tine la cuptor pana ce fragezeste.In tot acest timp din cand in cand se mai stropeste friptura cu sosul din tava pt a ramane frageda.
    Proaspat scoasa din cuptor.

Poze

Friptura de porc, poza 1
Friptura de porc, poza 2
Friptura de porc, poza 3
Friptura de porc, poza 4
Friptura de porc, poza 5
Friptura de porc, poza 6

Întrebări:




Comentarii:

29/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc cu garnitura din zucchini
Friptura de porc cu garnitura din zucchini
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de porc in lapte
Friptura de porc in lapte
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei