Petitchef

Friptura de porc la tava

Felul principal
6 porții
2 ore
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3 kg spata de porc

mirodenii pt marinata

ulei de masline

Sare

Piper

250 ml bere

250 ml supa de pui

Preparare

  • Bucata de carne o tavalim bine , bine prin marinata o saram, o piperam,o punem intr-o punga, o legam si o lasam la frigider cel putin 3-4h. A pregatit-o seara si a lasat-o la macerat, pana a doua zi.
  • Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim carnea pe toate partile pana-si formeaza crusta, apoi adaugam berea si supa, lasam sa dea cateva clocote, dupa care mutam friptura cu tot cu sos intr-o tava si dam la cuptor pentru 2 h.
  • Se lasa putin la racit, apoi se taie felii si se sesrveste. A servit fripura, alaturi de cartofi-aurii si ca decor ; flori din sfecla rosie.

Poze

Friptura de porc la tava, poza 1Friptura de porc la tava, poza 2Friptura de porc la tava, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura de porc in punga maggi
Friptura de porc in punga maggi
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Friptura de porc la cuptor
Friptura de porc la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: