Petitchef

Friptura de porc la tava

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o bucata pulpa de porc

un ardei rosu

1 ardei verde

cateva feliute de morcov

Cateva feliute de pastarnac si radacina de patrunjel

1 pahar de vin alb

50 ml coniac

2 linguri de ulei

o capatana de usturoi

sare

piper

condiment pentru friptura de porc

boia iute/dulce

cimbru

Preparare

  • Spalam carnea si legumele. Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam asa cam 20-30 de minute.
  • Intre timp taiem feliute subtiri de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel, iar ardeiul la fel.
  • Ungem tava cu ulei, asezam carnea, iar peste carne vom pune legumele taiate feliute.
  • Peste vom pune o vana cu apa si dam la cuptor. Cand este aproape gata turnam vinul si coniacul peste, apoi punem si usturoiul pisat si mai bagam inca 10-15 min la cuptor, pana se fragezeste carnea.
  • Servim alaturi de sosul minunat si legumele din tava.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu
Friptura de porc cu sos de vin rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.