Petitchef

Friptura de porc la tava

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam carnea si legumele. Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam asa cam 20-30 de minute.
  • Intre timp taiem feliute subtiri de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel, iar ardeiul la fel.
  • Ungem tava cu ulei, asezam carnea, iar peste carne vom pune legumele taiate feliute.
  • Peste vom pune o vana cu apa si dam la cuptor. Cand este aproape gata turnam vinul si coniacul peste, apoi punem si usturoiul pisat si mai bagam inca 10-15 min la cuptor, pana se fragezeste carnea.
  • Servim alaturi de sosul minunat si legumele din tava.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Linte cu pulpa de porc




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1h15m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu
Friptura de porc cu sos de vin rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Am plecat la colindat, la piftii de degustat...Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei