Petitchef

Friptura de porc la tava

Felul principal
6 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
o bucata pulpa de porc

un ardei rosu

1 ardei verde

cateva feliute de morcov

Cateva feliute de pastarnac si radacina de patrunjel

1 pahar de vin alb

50 ml coniac

2 linguri de ulei

o capatana de usturoi

sare

piper

condiment pentru friptura de porc

boia iute/dulce

cimbru

Preparare

  • Spalam carnea si legumele. Feleim carnea, nici prea subtire, nici prea gros, felii potrivite, le batem putin pe o parte cu ciocanul de snitele, dupa cre le condimentam cu de toate si le lasam asa cam 20-30 de minute.
  • Intre timp taiem feliute subtiri de morcov, pastarnac si radacina de patrunjel, iar ardeiul la fel.
  • Ungem tava cu ulei, asezam carnea, iar peste carne vom pune legumele taiate feliute.
  • Peste vom pune o vana cu apa si dam la cuptor. Cand este aproape gata turnam vinul si coniacul peste, apoi punem si usturoiul pisat si mai bagam inca 10-15 min la cuptor, pana se fragezeste carnea.
  • Servim alaturi de sosul minunat si legumele din tava.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc la tava
Friptura de porc la tava
4 porții
2h30m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc elvetiana
Friptura de porc elvetiana
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Friptura de porc cu sos de vin rosu
Friptura de porc cu sos de vin rosu
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCum gatim corect o friptura – testul degetuluiCum gatim corect o friptura – testul degetului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: