Petitchef

Friptura de pui

Felul principal
2 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pulpe de pui

piper

vegeta

boia iute sau dulce


ulei si apa

Preparare

  • Pulpele de pui se dezoseaza, se curata de piele, dupa cre se spala si se scurg bine. Se ung cu ulei si se condimenteaza cu vegeta, piper si boia. Se lasa la frigider 2 ore.
  • Dupa care se aseaza in tava, in care se adauga uleiul si apa si se introduce la cuptor. Cand sunt aproape gata se aduga usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor pana cand sunt gata.
  • Se serveste impreuna cu diferite garnituri si salate.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de pui la cuptor
Friptura de pui la cuptor
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Friptura din pulpe de pui la capac
Friptura din pulpe de pui la capac
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Friptura de pui...la cuptor
Friptura de pui...la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1h23m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.