Petitchef

Friptura de vita "BARONESSE" cu pere

Felul principal
4 porții
30 min
2 ore
Dificil

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata si se taie in sferturi ceapa si usturoiul. Se curata morcovul si se taie rondele.
    Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in 3 linguri de ulei pe toate partile. Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul si se prajesc in continuare ~10 minute. Se adauga rozmarinul, 150 ml de vin si cele 2 linguri de bulion.
    Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ½ ore la 200 grade.
    Perele se taie in doua, se scoate cotorul si se taie feliute.
    Ciupercile se prajesc intr-o tigaie in 2 linguri de ulei, apoi se adauga perele, se stinge cu restul de vin si se fierb putin. Se adauga si sosul in care a stat carnea la cuptor.
    Se condimenteaza cu sare si piper.
    Se feliaza bucata de carne si se serveste alaturi de sosul cu legume.

    Bon Appetit!


Întrebări:




Comentarii (12):

02/10/2013

Este inca la cuptor, dar miroase super!! revin cu alt comentariu dupa ce gust :D

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/08/2013

E super!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/01/2014

E f f f buna rfspect

(0) (0) Abuz
30/12/2013

SPURERB

(0) (0) Abuz
Nicolae
Nicolae, 27/10/2013

Fara cuvite e super ingenioasa...

(0) (0) Abuz
21/09/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
17/06/2013

De mult cautam asa ceva

(0) (0) Abuz
02/05/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
26/11/2012

Excelent si atat

(0) (0) Abuz
26/10/2012

Hmm

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură din carne tocată?
Cum să gătești o friptură din carne tocată?
1 porții
4 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
1 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează