Petitchef

Friptura din ceafa de porc

Felul principal
4 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g ceafa de porc

2 cepe mici

3 catei usturoi

50ml ulei

50 ml apa


sare

piper

Preparare

  • Se taie carnea in felii de un cm si se bate usor cu batatorul de carne.. se asezoneaza cu sare, piper si rozmarin marunt.
  • Se taie ceapa si usturoiul si se pun in tava unde s-a pus uleiul. Peste se aseaza carnea si se toarna apa.
  • Se acopera cu folie de aluminu si se da tava la cuptorul preincins la 180 gr pt 15 minute.
  • Se inlatura folia de aluminiu si se da la cuptor pana se rumeneste usor, dar nu prea mult ca sa nu se intareasca carnea care trebuie sa fie foarte frageda.Se serveste cu cartofi cu rozmarin si usuturoi.

Poze

Friptura din ceafa de porc, poza 1
Friptura din ceafa de porc, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

30/12/2014

Nu am facut-o inca ,dar arata super ...m-ati convins !

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Delicios

(0) (0) Abuz
10/02/2013

Deosebit

(0) (0) Abuz
05/01/2013

F buna si sunt nectu danut din anglia v.i.p

(0) (0) Abuz
31/12/2012

E foarte buna am facuto si eu

(0) (0) Abuz
06/09/2011

Este excelenta !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu garnitura din zucchini
Friptura de porc cu garnitura din zucchini
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Friptura din ceafa de porc
Friptura din ceafa de porc
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Humus din linte rosie
Humus din linte rosie
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Falafel din cartofi dulci
Falafel din cartofi dulci
4 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.